Plan B – når ingenting hjælper

I går var en dårlig dag. Kæresten skulle i zoologisk haven med den lille, men hun faldt i søvn på vej derhen og fik lov til at sove alt for længe. Zoologisk have blev afblæst og vi mødtes til en is i stedet for.

Her rystede hun over hele kroppen, fordi hun frøs så meget, men da hun kun fik en enkelt kugle is, begyndte hun at græde og hyle, således at jeg ikke kunne holde det ud. Hun fik en kugle til. Og igen kæmpe ulykkelighed, da hun ville have 3 kugler (hun plejer at få 2). Her afledte jeg så heldigvis succesfuldt, men resten af dagen bar præg af, at hun var ulykkelig, alt var forkert, og egentlig havde hun kun overskud til at se tablet. Men hendes værdikuponer var allerede brugt.

Hun prøvede at stjæle tabletten bag min ryg, og situationen spidsede sig til i kaos og larm og uoverskuelighed. Jeg havde mine Bose 35’er på ørerne, men kom alligevel vældigt under pres.

Heldigvis fik jeg så den gode idé, at jeg ville lege med vand i badeværelset. Jeg ville gerne lave forsøg med varmt og koldt vand i forskellige skåle og en stor suppeske til at røre rundt med og fordele vand fra den ene til den anden. Emma ville aldrig i livet været gået med på, at hun skulle lege med vand, men da jeg gik i retning af badeværelset for selv at lege med vand, var det jo fuldstændigt klart, at det skulle hun også.

Jeg trak mig så efter 2 minutter, da hun var kommet i gang og kunne lege selv. Og hun faldt endelig ned og legede stille og roligt i en halv time og tilbragte resten af aftenen nogenlunde ok, selvom hun kom alt for sent i seng.

Så det kan godt betale sig at have en god aktivitet i baglommen, når alt går galt: En plan B. Og muligvis også en plan C.

Hendes vand-legetøj, skålene, badekar:Wasserspielzeug

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s